reth_faros.jpg
 

 

 

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 12/2/2007
14/02/2007

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η πρώτη για το έτος 2007 τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Στη συνεδρίαση αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο γιόρτασε την είσοδο του καινούργιου χρόνου με το ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ. Το φλουρί της πίτας, που αντιστοιχούσε σε ένα συμβολικό δώρο, έτυχε στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ευάγγελο Μανιουδάκη, ο οποίος πήρε και τις ευχές των συναδέλφων του για συνέχιση της καλής του τύχης ολόκληρη τη χρονιά. Τυχερή, επίσης, στάθηκε και η εργαζόμενη στο Επιμελητήριο Αντωνία Παυλάκη, η οποία κέρδισε δύο ημέρες άδεια. Να σημειωθεί ότι η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν ευγενική προσφορά του ζαχαροπλαστείου ΚΡΟΝΟΣ.
Μετά το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ των άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο:

1.- Συγκρότησε Επιτροπή Διοργάνωσης Εμπορικής Έκθεσης αποτελούμενη από τους: α) Ευάγγ. Μανιουδάκη, ως Πρόεδρο, β) Δημ. Προβιά, γ) Θεμ. Χαμογεωργάκη, δ) Εμμ. Περάκη και ε) Γεώργ. Φραγκούλη με αρμοδιότητα την εισήγηση για την επιλογή του διοργανωτή στον οποίο θα δοθεί η στήριξη, βοήθεια και αιγίδα του Επιμελητηρίου μας για τη φετινή διοργάνωση γενικής εμπορικής έκθεσης στο Ρέθυμνο, καθώς επίσης και την καταβολή κάθε προσπάθειας για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής διοργάνωσης της έκθεσης.

2.- Ενέκρινε την καθιέρωση ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ που θα διοργανώνει το Επιμελητήριό μας, βάσει εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής αναπτυξιακών θεμάτων. Η εβδομάδα ετήσιων εκδηλώσεων θα πραγματοποιείται το μήνα Μάιο και θα περιλαμβάνει αναπτυξιακό - επιχειρηματικό συνέδριο, επιστημονική ημερίδα «επιχειρηματικής σκέψης» και την ετήσια εμπορική έκθεση.

3.- Ενέκρινε τη διοργάνωση σύσκεψης - κοινής συνεδρίασης για εξέταση της πορείας κατασκευής του ΒΙΟ.ΠΑ. Ρεθύμνου. Στη σύσκεψη αυτή θα κληθούν να συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης, ο Νομάρχης Ρεθύμνης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, ο Δήμαρχος Αρκαδίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΙΟ.ΠΑ. και, φυσικά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.
4.- Ενέκρινε τη διοργάνωση ΔΩΡΕΑΝ για μέλη του και τους εργαζομένους των επιχειρήσεών τους των εξής σεμιναρίων:
1) ενός σεμιναρίου για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Γ κατηγορίας, διάρκειας 10 ωρών, και δύο σεμιναρίων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Β κατηγορίας, διάρκειας 35 ωρών το κάθε ένα,
2) ενός σεμιναρίου πληροφορικής «BASIC (με αντικείμενο windows, word, excel)», συνολικής διάρκειας 42 ωρών και ενός σεμιναρίου πληροφορικής «AUTOCAD (επίπεδο Α)», συνολικής διάρκειας 24 ωρών,
3) ενός σεμιναρίου που αφορά εργαζόμενους κλάδου Ξύλου - Επίπλου, συνολικής διάρκειας 50 ωρών,
4) ενός σεμιναρίου με θέμα: «Εξαγωγικό Marketing, Έρευνα Ξένων Αγορών», διάρκειας 8 ωρών και ενός σεμιναρίου με θέμα: «Εξαγωγικές Διαδικασίες, Κίνδυνοι & Εξασφαλίσεις», διάρκειας 8 ωρών.

5.- Ενέκρινε την μείωση του τιμοκαταλόγου διαφημίσεων στο περιοδικό του Επιμελητηρίου «ΕΠΙ+ΕΠΙ» σε ποσοστό 30% επί των τιμών που ισχύουν μέχρι σήμερα.

6.- Όρισε εκπροσώπου του για τη συγκρότηση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (Ο.Κ.Ε.) Ν. Ρεθύμνης τον Β Αντιπρόεδρό του Ιωάννη Παπατζανή.

7.- Όρισε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Ρεθύμνης, ως εξής: α) Ευάγγ. Τσουρλάκης, ως τακτικός, β) Κων/νος Βουρλάκης, ως αναπληρωματικός.

8.- Υπόδειξε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Επιτροπής Εργασίας Ν. Ρεθύμνης, ως εξής: α) Παναγ. Γκαλονομάκης, ως τακτικός, β) Ευάγγ. Μανιουδάκης, ως αναπληρωματικός, γ) Θεμ. Χαμογεωργάκης, ως τακτικός, δ) Δημ. Προβιάς, ως αναπληρωματικός.

9.- Υπόδειξε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Δ.Ε. και Ε.Ρ.Φ. Λιμένα Ρεθύμνου, ως εξής: α) Ευάγγ. Μανιουδάκης, ως τακτικός, β) Παναγ. Γκαλονομάκης, ως αναπληρωματικός.

10.- Υπόδειξε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση επιτροπών προμηθειών της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Ρεθύμνης, ως εξής: α) Γεώργ. Φραγκούλης, ως τακτικός, β) Εμμ. Τζανακάκης, ως αναπληρωματικός.

11.- Όρισε τακτικό εκπρόσωπό του στη Γενική Συνέλευση του Αραβοελληνικού Επιμελητηρίου το μέλος του Κων/νο Φραγκάκο.

12.- Υπόδειξε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Επιτροπής προμηθειών του Περιφερειακού Γραφείου Ρεθύμνου του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, ως εξής: α) Κων/νος Βουρλάκης, ως τακτικός, β) Κων/νος Βαρδάκης, ως αναπληρωματικός.

13.- Υπέδειξε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, ως εξής: α) Νικ. Νίνος, ως τακτικός, β) Ευάγγ. Τσουρλάκης, ως αναπληρωματικός.

14.- Ενέκρινε τα αιτήματα επιχορηγήσεων: α) του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Εργοληπτών Ν. Ρεθύμνης, με το ποσό των 2.000 ευρώ για την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, β) του Συλλόγου Φροντιστών Ν. Ρεθύμνης, με το ποσό των 1.000 ευρώ για συμμετοχή στα έξοδα διοργάνωσης ενημερωτικής εκδήλωσης, γ) του Εκπολιτιστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Γερανίου, με το ποσό των 2.000 ευρώ για συμμετοχή στα έξοδα διοργάνωσης καρναβαλικών εκδηλώσεων, δ) της Σχολής Αστυφυλάκων, Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, με το ποσό των 2.000 ευρώ για τις ανάγκες εκσυγχρονισμού της αίθουσας πολλαπλών χρήσεών της, ε) του Δήμου Φοίνικα με το ποσό των 2.000 ευρώ για συμμετοχή στα έξοδα διοργάνωσης των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων.

 

ON LINE Σύμβουλος/Επικαιρότητα


 


 

 

 powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες