bluehatch.jpg
 

 

 

 

IDA TEAM: ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
13/03-07

Η IDA team, τώρα δυναμικά στο διαδίκτυο.
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το όνειρο των διακοπών σας στην ιστοσελίδα μας, κάντε όλες τις κρατήσεις από το διαδίκτυο - κερδίστε χρόνο και χρήματα.

Η φιλοσοφία μας σε 5 λέξεις.
-Χαμόγελο
-Φιλοξενία
-Ασφάλεια
-Άνεση
-Απόλαυση

Πίσω από κάθε λέξη, βρισκόμαστε δεκάδες άνθρωποι, που συγκροτούμε την IDA team, μια ισχυρή ομάδα με πνεύμα ομαδικότητας, ένα σύγχρονο τουριστικό πρακτορείο, με βαθιές ρίζες στον κρητικό τουρισμό και δυναμική αντίληψη των σύγχρονων τάσεων στον διεθνή τουρισμό.
Δίπλα σε κάθε λέξη, είναι η Κρήτη, το πανέμορφο νησί της Μεσογείου που οι Θεοί, έπλασαν στο σύνορο της πραγματικότητας και του ονείρου.
Μπροστά από κάθε λέξη, είναι χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο που απολαμβάνουν ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη.
Έγιναν φίλοι μας πλέον, μιλάμε μαζί τους, ακούμε τις επιθυμίες τους, βάζουμε μαζί χρώμα στις διακοπές τους.
Οι νέος μας φίλοι θέλουμε να είστε εσείς.

Βλέπουμε μπροστά, και ψηλά.

Γνωρίζουμε τον τουρισμό της Κρήτης από τη γέννησή του. Η ΙDA Team, στηρίζεται στην εμπειρία 30 χρόνων του τουριστικού πρακτορείου IDA travel, που έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς.

Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε στην Κρήτη, απολαμβάνουμε και εμείς κάθε σημείο της, στις τέσσερις εποχές του χρόνου, γι αυτό μπορούμε να σας προτείνουμε, διαφορετικά προγράμματα διακοπών που συνδυάζουν:
-Βουτιές στις πεντακάθαρες παραλίες μας, που κάθε χρόνο κερδίζουν τις διακρίσεις της Γαλάζιας Σημαίας, αλλά και θεαματικά θαλάσσια σπορ που μπορείτε να παρακολουθήσετε ή και να πάρετε μέρος.
-Περιηγήσεις, ομαδικά ή ξεχωριστά για την οικογένεια, ή την παρέα σας, σε σπάνιας ομορφιάς διαδρομές, στους ονομαστούς αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης, στο ενδιαφέρον οικιστικό περιβάλλον, στα Ιστορικά Μοναστήρια, στα Βυζαντινά Μνημεία.
-Εκδρομές στα παραδοσιακά χωριά της Κρήτης, όπου το φιλικό χαμόγελο των κατοίκων, το πατροπαράδοτο κέρασμα της ρακής, και ένα στρωμένο τραπέζι με λίγες τσακιστές ελιές, άγρια χόρτα από το βουνό, ή ολόφρεσκα ψάρια, ένα ποτήρι μυρωδάτο κρασί, δίνουν την εικόνα της αυθεντικής Κρήτης, αλλά και της Διεθνώς φημισμένης Μεσογειακής διατροφής.
-Διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, μέσα στις πόλεις αν προτιμάτε, σε προάστια ή στην ενδοχώρα, σε αυτόνομα συγκροτήματα ή σε παραδοσιακά διαμορφωμένα διαμερίσματα με όλες τις ανέσεις.
-Πλήρη ενημέρωση για όλες τις πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Κρήτη, και κράτηση εισιτηρίων.
-Μάθετε μαζί μας τους λεβέντικους χορούς της Κρήτης, στους ήχους της λύρας, κι ελάτε να χορέψουμε στον ρυθμό του ελληνικού συρτάκι.
-Θέλετε να τελέσετε τους γάμους σας στο πανέμορφο νησί της Κρήτης; Αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση με φόντο ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα.
-Πολυτελή και σύγχρονα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Κρήτης διαθέτουν πλήρως οργανωμένες αίθουσες για τη διεξαγωγή συνεδρίων.
-Η Κρήτη, συνδέεται ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς, με ένα μεγάλο δίκτυο άλλων νησιών και περιοχών της Ελλάδος, που μπορείτε επίσης να περιλάβετε στις διακοπές σας.
-130.000 άνθρωποι που έχουν διακινηθεί από το πρακτορείο μας με δικά μας μεταφορικά μέσα, και οι πολύ περισσότεροι που έχουν επιλέξει και γνωρίσει τις υπηρεσίες μας, είναι η ασφαλέστερη απόδειξη του υψηλού δείκτη ποιότητας και ασφάλειας που με συνέπεια ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια.
-Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών επέλεξε εμάς, στην περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων 2004, για να μεταφέρουμε με ασφάλεια, συνέπεια και άνεση τους Αμερικανούς αθλητές στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρεθύμνου.
-Οι συνεργάτες μας ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα του τουρισμού και των μετακινήσεων, αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δραστηριότητες, αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, δίνουμε γρήγορες λύσεις στα πιο σύνθετα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.
Εννέα στους δέκα από τους επισκέπτες που έρχονται με το πρακτορείο μας στην Κρήτη, συμμετέχουν και στις εκδρομές μας.

Εμπιστοσύνη - Ασφάλεια
Τώρα στο διαδίκτυο

www.ida-touristic.gr

Ελάτε να σχεδιάσουμε τώρα, μαζί το όνειρο των διακοπών σας.
-Η ΙDA team, ανοίγει τώρα νέους ορίζοντες για τις διακοπές σας στην Κρήτη. Όπου κι αν βρίσκεστε, από το γραφείο ή το σπίτι σας μπορείτε να διαμορφώσετε, όποια ώρα θέλετε, με άνεση και πλήρη ενημέρωση, το πακέτο των προτιμήσεών σας από την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος των διακοπών σας είναι πολύτιμος και δεν θέλουμε να τον καταναλώνετε άσκοπα.
Στην εποχή του διαδικτύου και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, αξιοποιούμε όλα τα πλεονεκτήματα, με ασφάλεια στις συναλλαγές, έτσι ώστε κάνοντας όλες τις κρατήσεις του πακέτου των διακοπών σας στην ιστοσελίδα μας, κερδίζετε πολύ περισσότερο χρόνο και πολύ περισσότερα χρήματα.
Η δυναμική και οργανωμένη παρουσία μας στο Ίντερνετ, ανοίγει νέους δρόμους για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και εξασφαλίζει σ εσάς περισσότερες επιλογές για τις διακοπές σας, και την πιο ευχάριστη παραμονή σας στην Κρήτη.

Η είσοδος της IDA team, στο διαδίκτυο σημαίνει:
-Είστε μέσα στο πρακτορείο μας από όποιο σημείο της γής βρίσκεστε, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.
-Έχετε πλήρη και αναλυτική πληροφόρηση και εικόνα των υπηρεσιών μας, αλλά και της τουριστικής Κρήτης όποια στιγμή θελήσετε.
-Διαμορφώνετε το πακέτο των διακοπών που εσείς επιθυμείτε μέσα από πολλές επιλογές που προσφέρουμε, και πραγματοποιώντας τις κρατήσεις σας κερδίζετε χρόνο και χρήματα.

Το διαδίκτυο ανοίγει μια νέα σελίδα στον τουρισμό και εμείς είμαστε πάλι μπροστά ...
Ελάτε κι εσείς ...

www.ida-touristic.gr

 

ON LINE Σύμβουλος/Επικαιρότητα


 


 

 

 powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες