reth_limani_old.jpg
 

 

 

 

ΜΟΝΑΧΟ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ Τransport Logistic 2017
14/6/2016

το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, διοργανώνει για πρώτη φορά Εθνική Συμμετοχή στη 16η Διεθνή Έκθεση Μέσων και Οργάνωσης Μεταφορών, Τransport Logistic 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 09 - 12 Μαΐου 2017 στο νέο σύγχρονο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου.

Η  Transport Logistic είναι η σημαντικότερη έκθεση του κλάδου σε διεθνές επίπεδο, καθώς συγκεντρώνει ένα πολύ μεγάλο φάσμα υπηρεσιών:

-       μεταφορά και διακίνηση φορτίων και προïόντων

-       παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας και τηλεπληροφορικής

-       συστήματα μεταφοράς αγαθών

-       ενδοεργοστασιακές και ενδοεπιχειρησιακές μεταφορές, ροή υλικών και αποθήκευση

-       οδικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες, εναέριες μεταφορές σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, οχήματα και εξοπλισμός

-       συστήματα συνδυασμένων μεταφορών

-       κοντέινερς και λύσεις για μεταφορές ειδικών προïόντων

-       τελευταίες εξελίξεις και προτάσεις της ψηφιακής τεχνολογίας  (πληροφορική, τηλεματική, ηλεκτρονικό επιχειρείν, τηλεπικοινωνίες) για logistics.

 

 Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες μεταφορικών υπηρεσιών, μεταφορείς και διαμεταφορείς, ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρίες, εταιρίες και Οργανισμοί λειτουργίας αεροδρομίων, λιμένων,  κ.λ.π. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται πολυάριθμες συνεδριακές και σεμιναριακές εκδηλώσεις μεγάλης επισκεψιμότητας και ενδιαφέροντος, στις οποίες παρουσιάζονται οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και προτάσεις και γίνεται ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών.

Στην προηγούμενη διοργάνωση της έκθεσης το 2015, στα 110.000 τ.μ. μετείχαν 2.050 εκθέτες εκ των οποίων το 45% από 62 χώρες ενώ την επισκέφθηκαν 55.000 επαγγελματίες του κλάδου, επιχειρηματίες  και στελέχη εκ των οποίων το 40%  από διάφορες χώρες, σημειώνοντας νέο εντυπωσιακό ρεκόρ.

 

Το Ελληνικό Εθνικό Περίπτερο θα φιλοξενήσει 20 εταιρίες σε χώρο 180 τ.μ. (μπορείτε να δείτε τη μακέτα εδώ),

-   θα έχει θέση «νησίδας» (ελεύθερο στις 4 πλευρές)

-   θα παρέχει stand σύγχρονης κατασκευής για κάθε μία εταιρία (συνεκθέτη)

-   τραπέζια για κατΆ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β

-   αποθηκευτικό χώρο και όλη την απαραίτητη υποδομή (φωτισμό, ρεύμα, ψυγείο, wi-fi, κλπ.)

ενώ είμαστε σε επαφή με τον Εκθεσιακό Οργανισμό, για να εξασφαλίσουμε την τοποθέτηση του περιπτέρου σε κεντρικό Hall υψηλής επισκεψιμότητας.

 

Επιπλέον, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

-       θα αναλάβει για κάθε ελληνική εταιρία τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β με ξένες εταιρίες που θα βρίσκονται ως εκθέτες ή επισκέπτες, με συγκεκριμένο προγραμματισμό και στόχευση με βάση το ειδικό ατομικό ενδιαφέρον.

Θεωρώντας ιδιαίτερα σημαντική την πρόσθετη αυτή παροχή, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό και στην απαραίτητη έρευνα, ώστε, πριν την έναρξη της έκθεσης, η κάθε ελληνική εταιρία να είναι ενήμερη για το πρόγραμμα Β2Β στις 4 μέρες και να αξιοποιήσει στο έπακρο την παρουσία της.

Το κόστος συμμετοχής είναι:

-       4.500¤ + Φ.Π.Α. για κάθε ένα από τα 16 stands που βρίσκονται στις 4 πλευρές

-       6.500¤ + Φ.Π.Α. για κάθε ένα από τα 4 που βρίσκονται στις 4 γωνίες

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την εξασφάλιση stand σε συγκεκριμένη θέση, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης περισσοτέρων του ενός stand.

Προθεσμία για υποβολή αίτησης ενοικίασης stand είναι η Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, με παράλληλη καταβολή 30% του αντίστοιχου ποσού και εξόφληση του υπολοίπου μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016.

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή ελληνικών εταιριών στο Εθνικό Περίπτερο που διοργανώνουμε στην Transport Logistic 2017 είναι κομβικής σημασίας στην προσπάθεια για εξωστρέφεια και διεθνοποίηση, καθώς θα  δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα σημαντικής προβολής στο διεθνές περιβάλλον του κλάδου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να ενισχύσουν την παρουσία τους και να αναπτύξουν τη δικτύωση και τις επαφές τους  με υπάρχοντες και νέους πελάτες.

Για πληροφορίες συμμετοχής, παράκληση, να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, κ. Γιάννη Πατσιαβό, τηλ.: 210 64 19 026, E-Mail: y.patsiavos@ahk.com.gr.

 

ON LINE Σύμβουλος/Επικαιρότητα


 


 

 

 powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες