reth_night.jpg
 

 

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ
21/3/2019

H Περιφέρεια Κρήτης και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, πραγματοποιούν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος του ελαιολάδου στην Κρητική Διατροφή. Τρόποι στήριξης και προώθησης του» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, και ώρα 17:30, στον συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Sentido Pearl Beach στο Ρέθυμνο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:

17:30 – 18:00 Προσέλευση – Έναρξη

18:00 – 18:30 Χαιρετισμοί

18:30 – 18:45 «Η συμβολή των προϊόντων ΠΟΠ/ ΠΓΕ στη δημιουργία  υπεραξίας της αγροτικής παραγωγής μέσα από την ανάπτυξη  Branding Τόπου. Η περίπτωση του ελαιολάδου». Μπουνάκης Νίκος, M.Sc Marketing &Communication, MBA  Διευθύνων Σύμβουλος Proactive ΑΕ –Σύμβουλοι επιχειρήσεων

18:45 – 19:00 «Η καλλιέργεια της ελιάς στον κόσμο, προβλήματα και προοπτικές ». Χαρτζουλάκης Κωνσταντίνος, M.Sc, PhD, Γεωπόνος-Ερευνητής,  Πρώην Διευθυντής ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ , Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών φυτών Χανίων

19:00 – 19:15 « Μέγιστον αγαθόν προς πάσαν του βίου θεραπείαν ο της Ελαίας καρπός». Ψιλάκης Νίκος, Συγγραφέας

19:15 – 19:30 «Το ελαιόλαδο στην σύγχρονη γαστρονομία. – Σήμα «κρητική κουζίνα». Παναγιωτάκης Μιχάλης, Chef & Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κρητικής Διατροφής

19:30 – 20:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση – Κλείσιμο Ημερίδας.

 

ON LINE Σύμβουλος/Επικαιρότητα


 


 

 

 



powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες