reth_night.jpg
 

 

 

 

ΠΕΚΙΝΟ-ΚΙΝΑ «2nd GREEK INVESTMENT FORUM»
19/4/2018

«2nd GREEK INVESTMENT FORUM»

Πεκίνο, Κίνα, 21 Ιουνίου 2018

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ-ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με μεγάλη τιμή σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή της επιχειρηματικής αποστολής στο Πεκίνο της Κίνας στις 18-24 Ιουνίου 2018.

Βασικός στόχος της επιχειρηματικής αποστολής είναι η επικοινωνία με Κινέζους επενδυτές και η προώθηση της Ελλάδας ως επενδυτικό προορισμό.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης επιχειρηματικής αποστολής στο Xi’an της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2017 (http://www.beltandroadassociates.com/xi-an-investment-forum.html) και με την πολύτιμη εμπειρία που αποκτήσαμε, πηγαίνουμε τώρα στην πρωτεύουσα της Κίνας, στην καρδιά του επενδυτικού κόσμου, εκεί που λαμβάνονται οι μεγάλες αποφάσεις.

Επικεφαλής της Ελληνικής Αποστολής θα είναι ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνίων και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς.

Παράλληλα με την παρουσία μας στο Πεκίνο θα βρίσκεται, σε επίσημη αποστολή, και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό καθώς τα φώτα της δημοσιότητας θα βρεθούν στην Ελλάδα τις ημέρες εκείνες στο Πεκίνο.

 

«2nd GREEK INVESTMENT FORUM»

Κεντρικός πυλώνας της αποστολής θα είναι η Ημερίδα «2nd GREEK INVESTMENT FORUM» που θα διοργανωθεί στις 21 Ιουνίου στο Πεκίνο.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα διεξαχθούν σειρά από ομιλίες αναφορικά με την Ελλάδα ως τόπο επενδυτικού ενδιαφέροντος καθώς και σειρά παρουσιάσεων Κλάδων της Ελληνικής Οικονομίας που παρουσιάζουν ειδικό ενδιαφέρον για τους ξένους επενδυτές όπως (υπό διαμόρφωση):

Ιδιωτικοποιήσεις Δημόσιας Περιουσίας, Τουρισμός και αγορά Ακινήτων, Υποδομές, Ενέργεια, Ορυκτός Πλούτος, Μεταφορές και Logistics, Φαρμακευτική Βιομηχανία, Αγροδιατροφικός Τομέας

Πρόγραμμα παροχής άδειας παραμονής GOLDEN VISA, Καινοτομία, Τεχνολογία, Ηλεκτρονικό Εμπόριο

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθούν σειρά από 1-on-1 συναντήσεις ανάμεσα σε ενδιαφερόμενους Κινέζους επενδυτές και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να προωθήσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο αναζητώντας επενδυτικά κεφάλαια.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης προετοιμάζουμε την συνάντηση ελληνικών Τεχνολογικών Startup με τους Κινέζους Τεχνολογικούς Κολοσσούς (ALIBABA, TENCENT, BAIDU, JD, SINA WEIBO, YOUKU, MEITHUAN DIANPING, HUAWEI, XIAOMI, ZTE, LENOVO κλπ) με σκοπό την διερεύνηση συνεργειών ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Είναι η δεύτερη φορά (μετά την εκδήλωση στο Xi’an) που θα παρουσιαστεί στην Κίνα, σε μια τέτοιου τύπου εκδήλωση, η Ελλάδα ως τόπος επενδυτικού ενδιαφέροντος ενώπιον εκατοντάδων εκπροσώπων επενδυτικών επιχειρήσεων της Κίνας και Κινεζικών εταιρειών που επενδύουν συστηματικά στο εξωτερικό.

 

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

 

Ταυτόχρονα με την παραμονή μας στο Πεκίνο διεξάγονται οι ακόλουθες εκδηλώσεις, τις οποίες μπορούν να επισκεφθούν τα μέλη της Αποστολής:

 1. International Aerospace Technology and Equipment Exhibition
 2. EVTec China 2018 - The 3rd China (Beijing) International EV Technology Fair 2018
 3. Asia Int'l Industrial Automation Exhibition
 4. National Defense Information Technology and Equipment Exhibition
 5. All in Caravaning The largest international touring cars trade platform in China
 6. LPS Beijing 2017 – The Luxury Properties Showcase
 7. 2018 High-Performance Computing and Cluster Technologies Conference (HPCCT)
 8. International Conference on Big Data and Artificial Intelligence (BDAI)

 

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ

 

Η επιχειρηματική αποστολή παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον για μια σειρά από λόγους, με κυριότερους τους ακόλουθους:

 1. η Ελλάδα αποτελεί πλέον επίσημα την Πύλη Εισόδου της Κίνας στην Ευρώπη, στα πλαίσια του θαλάσσιου δρόμου του Μεταξιού
 2. Η Ελλάδα και η Κίνα υπέγραψαν τον Μάιο του 2017 τριετές Action Plan με σκοπό την προώθηση των επενδύσεων ανάμεσα στις δυο χώρες, με προφανή βασικό στόχο την σημαντική αύξηση των Κινεζικών επενδύσεων στην Ελλάδα. Οι ενέργειες των τελευταίων δύο ετών ανάμεσα στις δυο χώρες έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για την αύξηση των διμερών οικονομικών σχέσεων.
 3. Οι δυο λαοί συνδέονται με ιστορικές ρίζες, αποτελούν διαχρονικά φιλικά Έθνη και σήμερα αποτελούν σημαντικούς συμμάχους. Η Ελλάδα, σύμφωνα με δήλωση του Κινέζου Πρωθυπουργού, αποτελεί την φιλικότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κίνα.
 4. η πρωτοβουλία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ONE BELT ONE ROAD, γνωστή και ως Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ, είναι μια πρωτοβουλία που με βάση τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης της Κίνας απαιτεί την επένδυση 150 δις δολαρίων ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πλέον αυτών των επενδύσεων, δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια επενδύονται ετησίως από τον Ιδιωτικό τομέα της Κίνας στις 65 χώρες του Δρόμου του Μεταξιού.
 5. Το 2017 οι Κινέζικες επιχειρήσεις και τα Κινέζικα επενδυτικά κεφάλαια επένδυσαν στο εξωτερικό 120 δις δολάρια, σε 6.236 επενδυτικά σχέδια (επιχειρήσεις), σε 174 χώρες και περιοχές. Οι επενδύσεις κατευθύνθηκαν ιδίως στην βιομηχανία, στο εμπόριο, στον τομέα της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας και στις Υπηρεσίες. Μέσος όρος κάθε επένδυσης 20 εκ. δολάρια. Στην Ελλάδα κατευθύνθηκε ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό αυτών των επενδύσεων, απόδειξη ότι τα περιθώρια είναι τεράστια για προσέλκυση επενδύσεων των Κινέζων στην Ελλάδα.

 

Συνοπτικά το πρόγραμμα, με τον παρόντα σχεδιασμό, έχει ως ακολούθως:

 

18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αναχώρηση από Αθήνα το μεσημέρι

19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Άφιξη Πεκίνο νωρίς το πρωί– Επίσκεψη σε τουριστικά αξιοθέατα

20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Επίσκεψη σε τουριστικά αξιοθέατα / Επαφές με φορείς Κίνας και εταιρείες

21 ΙΟΥΝΙΟΥ

«2nd GREEK INVESTMENT FORUM»

22 ΙΟΥΝΙΟΥ

Επαφές επιχειρηματικές-επισκέψεις-Β2Β συναντήσεις

23 ΙΟΥΝΙΟΥ

Επίσκεψη σε τουριστικά αξιοθέατα / Αναχώρηση για Ελλάδα αργά το βράδυ

24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Άφιξη Ελλάδα μεσημέρι

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας θα επισκεφθούμε μεγάλο αριθμό τουριστικών σημείων του Πεκίνου όπως Απαγορευμένη Πόλη, Καλοκαιρινό Παλάτι, Σινικό Τοίχος, Πλατεία Tiananmen, Βουδιστικούς Ναούς κλπ.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και παράλληλα με τις Ομιλίες θα διεξαχθούν σειρά από 1-on-1 συναντήσεις ανάμεσα σε ενδιαφερόμενους Κινέζους επενδυτές και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να προωθήσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο αναζητώντας επενδυτικά κεφάλαια.

Η συμμετοχή του δικού σας επενδυτικού σχεδίου υπόκειται στις ακόλουθες προϋποθέσεις.

 1. Το επιχειρηματικό σας σχέδιο πρέπει να είναι ολοκληρωμένο και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
 2. Στην σύντομη παρουσίαση που θα κάνετε σε κάθε υποψήφιο επενδυτή θα πρέπει να είστε σε θέση να παρουσιάσετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο στα αγγλικά, δίνοντας στον υποψήφιο επενδυτή μια σύνοψη του επιχειρηματικού σχεδίου (στην αγγλική γλώσσα), σύνοψη που να περιλαμβάνει τα απαραίτητα στοιχεία που ενδιαφέρουν τον επενδυτή
 3. Η συμμετοχή σας στις 1-on-1 συναντήσεις προϋποθέτει την έγκριση από την BELT AND ROAD ASSOCIATES LIMITED σχετικά με το κατά πόσο το επιχειρηματικό σχέδιο είναι κατάλληλο για παρουσίαση στους υποψήφιους επενδυτές, από πλευρά βαθμού ετοιμότητας του σχεδίου.

 

Σημειώνουμε ότι ο αριθμός των συναντήσεων που θα οργανωθούν εξαρτάται αποκλειστικά από το ενδιαφέρον που θα επιδείξουν οι Κινέζοι επενδυτές, αφού τους γνωστοποιηθούν οι περιλήψεις των επενδυτικών σχεδίων από τους διοργανωτές. Για τον σκοπό αυτό θα συνεργαστούμε ώστε εγκαίρως να έχουμε στην διάθεσή μας τα βασικά στοιχεία του επενδυτικού σας σχεδίου.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «2nd GREEK INVESTMENT FORUM» - ΚΟΣΤΟΣ - ΟΡΟΙ

 

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην Επιχειρηματική Αποστολή καθώς και στο «2nd GREEK INVESTMENT FORUM», παρακαλούμε όπως μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα έως τις 30/4/2018 στην διεύθυνση gfloras@beltandroadassociates.com ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 6974910050 (Γιώργος Φλωράς). Οι θέσεις στην Ελληνική αποστολή είναι περιορισμένες.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε μέλος της αποστολής ανέρχεται στα 1.750€ (χίλια επτακόσια πενήντα ευρώ το άτομο) για διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 1. Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα-Πεκίνο-Αθήνα, οικονομική θέση
 2. Διαμονή 4 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Πεκίνο με πρωινό, μονόκλινο δωμάτιο
 3. Ένα γεύμα την ημέρα
 4. Συμμετοχή στο επενδυτικό φόρουμ και σε σειρά συναντήσεων με φορείς της Κίνας, επιχειρήσεις κλπ
 5. Μεταφορές εντός Κίνας, εισιτήρια σε όλα τα τουριστικά αξιοθέατα του προγράμματος, ξενάγηση

Για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο η τιμή για κάθε άτομο ανέρχεται σε 1.620€ (χίλια εξακόσια είκοσι ευρώ).

Το κόστος έκδοσης της άδειας εισόδου στην Κίνα (Visa) ύψους 60,00€ (καταβάλλεται στην Πρεσβεία της Κίνας) δεν συμπεριλαμβάνεται στις ανωτέρω τιμές. Την Visa μπορεί να την εκδώσει και μόνο του κάθε μέλος της αποστολής, σε συνεργασία μαζί μας για την παροχή των σχετικών πληροφοριών.

Η συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή είναι υπό την έγκριση των διοργανωτών.

Για το κλείσιμο συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί το σύνολο του ποσού (ανωτέρω τιμή 1.750€ ή 1.620€ ανά άτομο συν 60,00€ κόστος έκδοσης Visa, εφόσον θα αναλάβει το ταξιδιωτικό γραφείο την έκδοσή της) απευθείας στο ταξιδιωτικό γραφείο HERACLIO TRAVEL, που διοργανώνει το ταξίδι, στα ακόλουθα στοιχεία:

HERACLIO TRAVEL Α.Ε.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ 3, ΤΚ 14121 ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΤΗΛ. 2102712111, ΑΦΜ 999437787, ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 00260186660200308213

BENEFICIARY NAME HERACLIO TRAVEL S.A.

IBAN GR890 2601 8600 0066 0200 3082 13

SWIFT CODE ERBKGRAA

Μετά την κατάθεση του ποσού θα πρέπει να σταλεί email στην διεύθυνση gfloras@beltandroadassociates.com με αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης.

 

Η BELT AND ROAD ASSOCIATES LIMITED

 

Η BELT AND ROAD ASSOCIATES είναι η γέφυρα ανάμεσα στον επιχειρηματικό κόσμο της Κίνας και της Ελλάδας. Είμαστε άνθρωποι που επί σειρά ετών συνεργαζόμαστε με Κινέζικες επιχειρήσεις και γνωρίζουμε καλά τα μυστικά του να κάνεις συνεργασία με αυτόν τον θαυμάσιο λαό. Ταυτόχρονα γνωρίζουμε καλά την ελληνική πραγματικότητα ώστε να φέρουμε σε επαφή ανθρώπους και επιχειρήσεις από τις δυο χώρες με σκοπό την επίτευξη επιτυχημένων συνεργασιών. Η ομάδα μας περιλαμβάνει ανθρώπους με εμπειρία σε σημαντικές πτυχές των τομέων εκείνων που είναι αναγκαίοι για την προώθηση επιτυχημένων συνεργασιών.

Βασικό αντικείμενο εργασιών της BELT AND ROAD ASSOCIATES είναι η προώθηση επενδυτικών σχεδίων σε Κινέζους επενδυτές και η υποστήριξη Κινέζων επενδυτών στην αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα.

 

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

Με εκτίμηση

Γιώργος Φλωράς

BELT AND ROAD ASSOCIATES LIMITED, MANAGING PARTNER

Μαγνησίας 101 Διόνυσος Αττικής

email: gfloras@beltandroadassociates.com

tel. +306974910050

www.beltandroadassociates.com

 

ON LINE Σύμβουλος/Επικαιρότητα


 


 

 

 powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες