reth_faros.jpg
 

 

 

 

«εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο»
9/12/2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ο Εμπορικός Σύλλογος και το Επιμελητηρίo Ρεθύμνης, στα πλαίσια της πολύχρονης καλής τους συνεργασίας, διοργανώνουν και φέτος στην πόλη μας σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες επιτρέπουν σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν το όνειρο των Χριστουγέννων!

Μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες γίνονται σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΡ, όπως και με άλλους φορείς, στόχος είναι η δημιουργία ενός ελκυστικού κλίματος στην πόλη και την αγορά και η εξυπηρέτηση των γονέων, ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους χωρίς άγχος.

Φέτος, στα πλαίσια του θεσμού πια, «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» με την χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

13/12/2015
12:00-14:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ: Αυτοσχέδιο Λούνα Παρκ της γιορτής και της χαράς!!!
Στην πλατεία Μητροπόλεως στις 12 το μεσημέρι και για δυο ώρες, θα στηθεί ένα γιορτινό αυτοσχέδιο λούνα Παρκ με αγαπημένα παιχνίδια όπως ψάρεμα, γκολφ, τενεκεδάκια, κ.ά. όπου μικροί μεγάλοι, θα παίξουμε με την ψυχή μας, δωρεάν και θα κερδίζουμε σε κάθε μας προσπάθεια λιχουδιές!!!
12:00-14:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΕΡΑΣΜΑ ΚαΝΕΛΛΑΔΑΣ με την εταιρεία«ΑΡΚΑΔΙ».
15:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ: Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Πατινιών
Ο Σύλλογος “Ο.Κ.Α. Πρέβελη” σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, σας καλωσορίζει στον Χριστουγεννιάτικο Αγώνα Πατινιών που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Μικρασιατών. Θα συγκεντρωθούμε μικροί και μεγάλοι στις 15:00 για τον αγώνα παιδιών και εφήβων, ενώ στις 17:30 θα απολαύσουμε τα παιδιά στο γεμάτο κόλπα Roller Party που μας ετοιμάζουν! Η βραδιά θα κλείσει με χριστουγεννιάτικη βόλτα στους δρόμους της πόλης, όπου δεκάδες παιδάκια όλων των ηλικιών θα δώσουν χρώμα στην εκδήλωση και θα σκορπίσουν χαμόγελα στους παρευρισκόμενους!

19/12/2015
12:00-14:00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗΣ, ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
«Διάφανη κλωστή δεμένη Νεραϊδόμορφα φτιαγμένη Άγγιξέ την να κυλήσει Παραμύθι ν’ αρχινίσει!!!» Μια εκδήλωση διαδραστικής αφήγησης παραμυθιών εμπλουτισμένα με ήχους και μελωδίες. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζωντανέψουν τα παραμύθια με την μέθοδο της δραματοποίησης, να εκφραστούν με το λόγο και την κίνηση, να αυτοσχεδιάσουν με τη φαντασία τους και να απολαύσουν την δημιουργική αφήγηση των παραμυθιών. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας . Στην εκδήλωση χρησιμοποιείται στρόμπο (έντονος φωτισμός-κεραυνός). Εμψυχώτρια: Μαριάννα Κοντούλη, Θεατρολόγος - Εκπαιδευτικός

20/12/2015
17:30 ΤΣΟΥΔΕΡΩΝ TREET TANGO: Χορός και μουσική στην οδό Τσουδερων:
Ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρεθύμνου, διοργανώνουν βραδιά χορού με επίδειξη TANGO.

24/12/2015
10:30-12:30 ΑΡΚΑΔΙΟΥ (ΚΕΔΗΡ): Χρώμα βάζω και αλλάζω καλικάντζαρος να μοιάζω!!!
Στην καρδιά της πόλης, στην Αρκαδίου (έξω από την Κεδηρ) και για 2 ώρες, τα καλικατζαράκια σας υποδέχονται σπίτι τους και σας χαρίζουν πολύχρωμα γιορτινά τατουάζ!

27/12/2015
15:30 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

28/12/2015
18:30 ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΓΙΗΤΙΚΗΣ: Σχολείο Μαγείας από το Αερόστατο!
Ένα δίωρο θέαμα για μικρούς και μεγάλους, γεμάτο χρώμα, μαγεία και χαμογέλα με τον μάγο ΤεΤέλο και τη βοηθό του. Στη ζεστή αίθουσα της περιηγητικής λέσχης στις 6.30 το απόγευμα, σκόρπιες νότες, χρυσόσκονη και γιορτινά παιχνίδια από το Αερόστατο!

31/12/2015
12:00-14:00 ΠΛΑΤΕΙΑ 4ων ΜΑΡΤΥΡΩΝ: Γράμμα στον Αι Βασίλη
Παραμονή πρωτοχρονιάς στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων τα παιδιά γράφουν το γράμμα τους στον Άι Βασίλη φωτογραφίζονται μαζί του. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 12.00 και είναι για δυο ώρες.

31/12/2015
12:00-14:00 ΠΛΑΤΕΙΑ 4ων ΜΑΡΤΥΡΩΝ: Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Παραμονή πρωτοχρονιάς στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων τα παιδιά ανταλλάσουν το παλιό βιβλίο με ένα νέο της επιλογής τους από τη βιβλιοθήκη μας με προσφορά από βιβλιοπωλεία της πόλης μας!!! Η εκδήλωση ξεκινάει στις 12.00 και είναι για δυο ώρες.

 

ON LINE Σύμβουλος/Επικαιρότητα


 


 

 

 powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες