reth_limani_old2.jpg
 

 

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟ
29/11/2013

Ηράκλειο Τρίτη 3-12-2013

«Ενημέρωση Επιχειρηματιών για την Κρητική Κουζίνα και Οίνο»

www.geusistour.com

Επιμελητήριο Ηρακλείου

(Κορωναίου 9, Ηράκλειο)

στα πλαίσια του έργου: «ΓΕΥΣΙΣ ΤΟΥΡ: Κρήτη – Κύπρος Γαστρονομικός – Τουριστικός Προορισμός», του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11:00 : Προσέλευση - Εγγραφές

Έναρξη

11:30: Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη

11:45: Στρατηγικός Σχεδιασμός της Περιφέρειας  Κρήτης (Κρητική Κουζίνα και Σήμα Ποιότητας)

Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Κοινωνικής Πολιτικής

12:00: Προδιαγραφές και διαδικασίες πιστοποίησης του Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης

Ασπασία Σταυρουλάκη, Υπεύθυνη Προβολής Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης

12:15 : Προβολή των επιχειρήσεων σε social media και web

Μάνος Περακάκης, Καθηγητής Εφαρμογών, ΤΕΙ Κρήτης, Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης

12:30: Τα κρητικά κρασιά στο μενού των εστιατορίων

Ζαχαρίας Διαμαντάκης, Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης

 

12:45: Πλεονεκτήματα απ’ την χρήση του παρθένου ελαιολάδου στην εστίαση

Παναγιωτάκης Μιχάλης, Αντιπρόεδρος Α, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης

13:00: Τα πλεονεκτήματα των μενού Κρητικής κουζίνας και οι νέες διατροφικές τάσεις

Γεωργία Πετράκη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

13:15 Ερωτήσεις – Συζήτηση

 

Γευσιγνωσία Κρητικών Κρασιών από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2813 400 350

 

ON LINE Σύμβουλος/Επικαιρότητα


 


 

 



powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες