reth_limani_old3.jpg
 

 

 

ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
30/4/2013


          Συνημμένα μπορείτε να δείτε καθορισμό συγκεκριμένων απαιτήσεων που πρέπει να πληρούνται από τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να κάνουν χρήση του σήματος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στα προϊόντα τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Σήμα τηλέφωνο 2813 400225-350-352, Email agrodiatrofiki@gmail.com

 

Οι προδιαγραφές αφορούν:

 

Μη εδώδιμα φυτικά προϊόντα

Νωπά φυτικά προϊόντα

Προϊόντα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής

Προϊόντα Αλιείας και Ιχθυοκαλλιέργειας

Μεταποιημένα φυτικά προϊόντα (Ελαιόλαδο, κρασί, πετιμέζι, χαρουπόμελο, ελιές, πάστα ελιάς,

τουρσί, σταφίδες, μέλι, κλπ)

Μεταποιημένα Ζωϊκά προϊόντα (Τυριά, γαλακτοκομικά κρεατοσκευάσματα, προϊόντα με βάση το κρέας)

Νερά

Νωπά ζωικά προϊόντα (Γάλα, κρέας, αυγά, σαλιγκάρια)

Προδιαγραφές_Προϊοντων_Αγροδιατροφικής.zip    1.23 MB

 

ON LINE Σύμβουλος/Επικαιρότητα


 


 

 



powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες